מאכלי עדות שחייבים לטעום
כשתגיעו לאיטליה תאכלו פסטה או פיצה, אם במהלך הטיול הגדול לדרום אמריקה תנחתו בארגנטינה בוודאי תאכלו אלפחורס, אם תטוסו ליפן תטעמו את הסושי, ובארה"ב, בית המקדש למזון מהיר, תמלאו את הבטן בהמבורגר וצ'יפס כיד המלך. אבל מה אוכלים כשמגיעים לישראל? הכל תלוי באיזה בית אתם נוחתים. המושג קיבוץ גלויות, כמו המושג כור היתוך, כבר מזמן הפך להיות שגור בפינו כשאנחנו מדברים על התרבות הישראלית. מתוך גלי העלייה שהגיעו לישראל בשנים האחרונות נולדים עוד ועוד ישראלים חדשים, ומאכלים חדשים שמגיעים אלינו ומאתגרים את כל מה שחשבנו על עדות וצבעים. עוגת דובוש עוגת הדובוש היא…קרא עוד